SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

Poslovnice agencije NEĆE RADITI od 18.03.2020. do daljnjeg...... Sve informacije na tel. +381 63 374 018, +381 63 206 428 i e-mai: info@planumtours.com 

VESTI:
18.03.2020.
PRETRAGA
Apartmani Nebeska Stolica II 4* - Kopaonik

povratak na cenovnikApartmani Nebeska Stolica - Nalazi se na samoj stazi Mašinac - Pajino preslo, u neposrednoj blizini hotela "Grand". Sastoji se od dva hotelska kompleksa, „Nebeske Stolice I" i „Nebeske Stolice II", a koji su fizički razdvojeni. u kojima ima 80 savremeno opremljenih apartmana različite strukture, za boravak 2-6 osoba.
Svaki apartman je opremljen kuhinjom, kupatilom (tuš WC), fenom , TV sa satelitskim programom, telefonom.
Pored poznatog restorana "Krčma u Planini" hotel ima i više barova, kamin salu, mini klub za decu, a la carte restoran kao i skijašnicu i ski rental.
Nebeska Stolica II" je nešto noviji i veći objekat od prethodne, enterijer je takođe urađen u hrastovom masivu. U sklopu ovog objekta su 41 savremeno opremljena apartmana, kao i jedan VIP apartman i dva restorana.
Restoran je pansionskog tipa, koji posluje na bazi stola sa samoposluživanjem "švedski sto". Restoran je opremljen savremenom opremom, dok kuhinjsko osoblje čine visoko obrazovani kuvari Srbije.
U ovom objektu posluje i etno restoran Krčma u Planini u kome dominira drvo.

Nebeska Stolica 2 se nalazi iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi Mašinac, broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Savremena oprema, uklopljena u prijatan ambijent kojim preovladjuju detalji drveta učiniće vaš boravak u jednom od studija/apartmana ili soba udobnim. Besplatan wireless pristup internetu dostupan je u celom hotelu.

Nebeske stolice 2 na Kopaoniku, su savršeno pozicioniran objekat kako za skijaše tako i za druge goste i jedini su hotel lociran na samoj ski stazi, što je sigurno razlog da je prvi na listi želja skijaša koji svoj odmor provode sa decom.

Apartmani Nebeske stolice su od najvećeg i najpoznatijeg hotela na Kopaoniku, Grand Hotel & Spa, udaljeni oko 200 m. Od centra Kopaonika tj Hotela Angella i aprtmana Konaci, apartmani Nebeske Stolice udaljeni su 5 minuta hoda.

Objekat Nebeske Stolice u svom sastavu ima i Etno restoran "Krčma u planini" u koji je moguće ući sa ski opremom, a koji vam pruža mogućnost celodnevnog gastronomskog uživanja u vrshunskom ambijentu i sa savršenom uslugom. Kompletnu ponudu možete probati i na sunčanoj terasi ovog restorana.
  
  
  
  


Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.