SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Vize
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

Popust 15% na "Leto 2020-Grčka"  ... Planumtours - "Firma od poverenja za 2019. godinu...

VESTI:
24.04.2018.
  
RADNO VREME: 08 -18h
SUBOTOM:  09 - 15h
PRETRAGA
Vila Termag 4* Jahorina
 

povratak na cenovnikHotel TERMAG se nalazi na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana. Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svaka soba poseduje telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar, kao i 24-satnu uslugu posluživanja u sobama.Hotel je kompletno klimatizovan, ima lift, a za svaku sobu je obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži. Restoran sa 120 mesta nudi domaće i internacionalne specijalitete. Hotel takođe sadrži zatvoren bazen, saunu, parno kupatilo, jacuzzi za više osoba, fitness klub, solarijum i masažu. Takođe nudi usluge ski rentala, ski servisa i ski škole.


 

 
 
            
                                                                                    povratak na cenovnik

Villa Termag je poseban objekat sa četiri apartmana, koji je od hotelske zgrade udaljen 200 metara. Svi apartmani imaju kamin, plazma TV, DVD uređaj, bežičnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju.

Villa Apartman tip A
Kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo. Spavaća soba sa francuskim ležajem te mogućnost 3 pomoćna kreveta u dnevnom boravku. Broj apartmana ovog tipa u hotelu - 2.

Villa Apartman tip B
Dvoetažni apartman za 8 osoba. Dnevni boravak, spavaća soba za dvije osobe u prizemlju. Dvije trokrevetne sobe u potkrovlju, sa jednim klasičnim i jednim francuskim ležajem. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta u dnevnom boravku. Broj apartmana ovog tipa u hotelu - 2.

 
 

povratak na cenovnik


            
Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.