SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Vize
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

ISKORISTITE VAUČERE MINISTARSTVA TURIZMA!!! - ODMARALIŠTE "PLANUM" ZLATIBOR

RODJENDANSKI POPUST 10% ZA CELOKUPNU UPLATU NOVIH REZERVACIJA U PERIODU OD 18.04.-25.04.-ARANŽMANI GRČKA 2019

ČANJ/ŠUŠANJ

ČANJ je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, plaža je prostrana i peskovita, duga 1200m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.
PANSION ADRIA II nalazi se u mirnom delu Čanja, na 80m od plaže. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, frižider, SAT TV, klimu, WiFi. Većina soba ima pogled ka moru, uz sam objekat obezbeđen je parking. U sklopu objekta je i recepcija, kao i prostrani restoran sa letnjom baštom.

 povratak na cenovnik

 
 
 
 
 
 

  povratak na cenovnik

 
 

ŠUŠANJ je lociran na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Šljunkovitu plažu obogaćuje borova šuma i predivno šetalište koje povezuje Šušanj sa Barom. Ova plaža idealno je mesto za odmor i duge večernje šetnje pored mora.Ukrštanje mediteranske i kontinentalne klime, morski vazduh i borova šuma pogodni su i u lečenju reumatskih i bolesti disajnih organa. Iz Šušnja svakodnevno sa plaže polaze brodići do Sutomora, Kraljičine plaže, Petrovca, Svetog Stefana i Budve.
Hotel ADRIA 2* nalazi se u mirnom delu Šušnja, udaljen od plaže 400m. Smeštaj je u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama prve kategorije. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, TV, frižider, klimu i WiFi.
U sklopu hotela nalazi se parking, kao i restoran sa velikom letnjom baštom prekrivenom vinovom lozom i kivijem.

 povratak na cenovnik

 
 
 
 
 
 
 
 

  povratak na cenovnik

Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.