SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Vize
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

ISKORISTITE VAUČERE MINISTARSTVA TURIZMA!!! - ODMARALIŠTE "PLANUM" ZLATIBOR

VESTI:
28.11.2018.
KURSNA LISTA
24.04.2018.
  
RADNO VREME: 08 -18h
SUBOTOM:  09 - 15h
PRETRAGA
Hotel Srebrna Lisica 2* - Kopaonik

povratak na cenovnikBivši hotel INVESTBANKA, danas "SREBRNA LISICA" , smešten je između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine, s pogledom na bujnu šumu smrče. Pred sam ulaz u centar, idući od Jošaničke Banje i Raške, odvaja se asfaltni put i vodi do parkinga i samog objekta „Srebrna lisica".
Na samom ulazu je prostrani hol sa recepcijom, restoran i skijašnica. Tu je i internet cafe i prodavnica.
"Srebrna lisica" poseduje 130 ležaja raspoređenih u 31 komforan apartman (26 četvorokrevetnih i 5 petokrevetnih ) i jednu dvokrevetnu sobu. Svaki apartman poseduje kupatilo, udoban dnevni boravak koji omogućava opuštanje uz strane i domaće TV kanale i telefon. Za sezonu 2012 / 2013 "Srebrna Lisica" će biti dodatno renovirana, i apartmani u svom sklopu neće imati kuhinje.
Lokacija: nalazi se između ski staza Malo jezero i Sunčana dolina, na 1752 metara nadmorske visine. Nudi odlične uslove za miran porodični odmor nadomak staza.
Apartmani: svi apartmani imaju predsoblje, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, standardni krevet i garderober, spavaću sobu sa francuskim krevetom i kupatilo.
Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)


 

 

          
Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.